Om oss

Husdränering, husgrunder & markanläggning i Dalarna 

 

 Vi är ett företag som under ett par år har varit verksamma inom entreprenadbranschen. Vi hjälper kunder som vill ha hjälp med tjänster inom bland annat husdränering, husgrunder och markanläggning i Dalarna. Under den tiden har vi fått både utvecklad erfarenhet men även kunskap inom de olika arbetsområdena. Dessutom har vi haft många underbara kundmöten där vi har fått ge kunder den hjälpen de har varit i behov av, vilket betyder väldigt mycket för oss.

För oss är det nämligen viktigt att kunna hjälpa alla de som vill ha vår hjälp, även att lämna varje kund 100 procent nöjd. Vi hjälper dig med tjänster som bland annat grävteknik, husdränering och andra typer av markarbeten. När du som kund kommer till oss för hjälp ser vi till att på bästa sätt ge dig det. Det gör vi genom produktivt arbete som utförs med största noggrannhet och effektivitet. 

Vi hoppas att vi är företaget du väljer att vända dig till när du behöver hjälp inom entreprenadbranschen. Det är främst områden i Dalarna vi är verksamma i, som exempelvis i Borlänge, men vi kan även ta uppdrag inom de närmare områdena. 

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till oss så svarar vi så fort som vi kan!

et|icon_phone|

073-088 17 63

et|icon_mail_alt|

info@leegravteknik.se